Narava navdihuje mi vodimo
Monster Roller - Gorski skiro

GORSKI SKIROJI- MONSTER-ROLLERJI, BOVEC

Spust z gorskim skirojem je ena naših najljubših aktivnosti, saj bo osrečila tako tiste, ki želijo uživati v razgledih, ki se med spustom odpirajo pred njimi, kot tudi tiste, ki potrebujejo nekoliko večji dnevni odmerek adrenalina. Krmilo in ZAVORE so v vaših rokah! Pričarajte si dogodivščino po svoji meri! Iz Bovca se s kombijem zapeljemo do izhodišča za spust. Tu vam vodnik razloži osnove za varen in zabaven spust z gorskimi skiroji v dolino. Vodnik se bo v vlogi varnostnega vozila vozil za vami. Primerno za vsakogar, ki zna varno voziti kolo.

Gorski skiro – Monster roller Kanin

Monster rollerji v akciji!!
Trajanje aktivnosti: do 2,5 ure s prevozi
Trasa: 9 km / 540 m spusta
Zahtevnost aktivnosti: srednje zahtevno

Gorski skiro – Monster roller Kanin

Nora zabava za staro in mlado! Iz Bovca se zapeljemo s kombijem do 9 km oddaljene razgledne točke na pobočju Kanina, na približno 1000 m nadmorske višine. Od tu se po makadamski cesti poženemo proti dolini.
Če ne boste ravno poskušali podreti osebnega rekorda v hitrostnem spustu v dolino, ne pozabite s seboj vzeti fotoaparata, saj vas panorama bovške kotline zagotovo ne bo pustila ravnodušnih.
Cilj vas bo pričakal 540 m nižje v Bovcu.
Za spust uporabimo »monster-roller«, gorske skiroje s tolstimi kolesi, ki so primerni za spust po makadamskih cestah.


Gorski skiro – Monster roller Mangart

Trajanje aktivnosti: 3–4 h s prevozi
Trasa: 18 km / 1425 m spusta
Zahtevnost aktivnosti: zahtevno

Gorski skiro – Monster roller Mangart

Prevoz na Mangartsko sedlo, pogled z 2055 m in dooooooooooooolg spust v dolino. Po 18 km spusta po najvišji gorski cesti v Sloveniji vas cilj čaka v Logu pod Mangrtom. Kar 1425 m nižje! Najprej se spuščamo po asfaltni gorski cesti, nato pa še po glavni cesti, ki vodi s prelaza Predel. Tudi poleti se zgodi, da kapa in rokavice niso popolnoma odveč, saj se štartno mesto nahaja visoko med gorami!
Za spust uporabimo »bike-rollerje«. To so gorski skiroji, ki imajo kolesa kot običajno kolo, saj so prilagojeni za spust po asfaltnih cestah.

Kanin Adrenalin

Lokacija: pobočje Kanina
Trajanje: do 4 ure
Zahtevnost: srednje zahtevno
Dvojna doza adrenalina: Zipline Kanin + Monster roller

Kanin Adrenalin

Doživite adrenalinsko bombo v največjem parku Zipline v srednji Evropi: hitrosti do 60 km/h, višine do 200 metrov in nepozaben razgled na celo Bovško kotlino.

Adrenalinsko doživetje z jeklenice dopolnite z divjim spustom v dolino na gorskih skirojih, 9 km / 540 m spusta!

Cena: 72,00 €

Info: m +386 31 263 632   I info@bovec-sc.si

E-novice: Prijavite se na prejemanje ponudbe Bovec Šport Centra!