Narava navdihuje mi vodimo
Mtb

GORSKO KOLESARJENJE- MTB BOVEC

Ravnin je na Bovškem bolj malo, zato so gorska kolesa ravno pravšnja za raziskovanje okolice. Vsak trud je poplačan s čudovitimi razgledi, neokrnjeno naravo in nepričakovanimi skritimi kotički. Določene ture lahko prilagajamo sposobnostim udeležencev, tako da so primerne za širok spekter posameznikov. Kolesarjenje je tudi skupinska in družinska avantura. Izlete izvajamo z gorskimi kolesi, tako da je zaželeno vsaj osnovno predznanje uporabe gorskega kolesa.

MTB Bovška kotlina

Zahtevnost aktivnosti: srednje zahtevno
Trajanje: do 4 ure
Skupni vzpon: do 350 m

MTB Bovška kotlina

Tura po bovški kotlini nas vodi skozi idilične vasice, prek brvi, ki so jih domačini napeljali čez Sočo in Koritnico. Tako prehajamo z enega brega reke na drugega, z bovškega polja pa lahko uživamo v razgledih na visoke Julijce, ki nas obkrožajo. To turo lahko prilagajamo, jo podaljšamo ali skrajšamo, glede na sposobnosti udeležencev.


MTB Stol

Trajanje: do 7 ur
Vzpon: 1126 m
Zahtevnost aktivnosti: zahtevno

MTB Stol

S kombijem se zapeljemo do bivšega mejnega prehoda Učja in od tu po gozdu vijugamo po makadamski cesti navkreber proti planini Božica.
Za povratek proti dolini imamo dve možnosti: spust v vas Žaga po zahtevni mulatjeri ali pa prečenje grebena in spust v Trnovo bo Soči. Povratek v Bovec po levem bregu Soče, od koder se nam odpirajo slikoviti razgledi na Sočo.
Traso prilagajamo skupini.

Izposoja koles

Izposojamo gorska kolesa Focus Black Hills.

Izposoja koles

Info: m +386 31 263 632   I info@bovec-sc.si

E-novice: Prijavite se na prejemanje ponudbe Bovec Šport Centra!