Narava navdihuje mi vodimo
Pustolovski park

PUSTOLOVSKI PARK BOVEC

Zipline - višina, hitrost, adrenalin! Zipline je eno novejših doživetij, ki jih lahko preizkusite na Bovškem. Na jeklenicah visoko nad tlemi brzite z enega konca hriba na drugega in uživate v edinstvenem razgledu na bovško kotlino globoko pod vami.
Za pravi odmerek adrenalina priporočamo KaninAdrenalin, to je zipline v kombinaciji s spustom z monster- rollerji – gorskimi skiroji.

Pustolovski park Bovec

Novo 2017 

 

 

Pustolovski park Bovec

Proga BEEe – proga za najmlajše od 3 do 10 let – 9 elementov (1 x Zipline 15m)

Naša prioriteta je poskrbeti za segment najmlajših obiskovalcev doline Soče. Platforme, ki so nameščene nizko na drevesih omogočajo varno in zabavno pustolovščino tako za otroke kot za starše. 9 zanimivih elementov se zaključi z Ziplinom v dolžini 15 m.


Proga EXPERT – proga za ljubitelje višine – 11 elementov (3 x Zipline: 53, 27 in 45 m)

Akcija se začne z Ziplinom v dolžini kar 53 m, nadaljuje s kombinacijo preizkušnje ravnotežja, izzivom višine do 12 metrov in dodatnima Ziplinoma, ki povezujta progo v pravo adrenalinsko izkušnjo.


Proga Extreme – proga za najdrznejše – 10 elementov (2 x Zipline: 26 in 20 m)

Visoko v krošnjah dreves, se odpre pogled na Julijske Alpe, extremni elementi pa poskrbijo, da se počutite kot alpinist, ki se prebija preko teh gora. Vsi ti elementi poženejo kri po žilah in ob zaključku bo zadovoljstvo zmagoslavno. 

LOKACIJA: BAZA Bovec šport center - Parkirišče KANIN

Info: m +386 31 263 632   I info@bovec-sc.si

E-novice: Prijavite se na prejemanje ponudbe Bovec Šport Centra!