Narava navdihuje mi vodimo
Pustolovski park

PUSTOLOVSKI PARK BOVEC

Pustolovski park Bovec je največji tovrstni park v dolini Soče, zagotovo pa omogoča zadostno dozo adrenalina za vse obiskovalce Bovca, z atraktivnimi pogledi na Julijske Alpe. Skupno ga sestavlja 30 različnih elementov, za vse starostne skupine.

Pustolovski park Bovec

 

 

 

Pustolovski park Bovec

Proga BEEe – proga za najmlajše od 3 do 10 let – 9 elementov (1 x Zipline 15m)

Naša prioriteta je poskrbeti za segment najmlajših obiskovalcev doline Soče. Platforme, ki so nameščene nizko na drevesih omogočajo varno in zabavno pustolovščino tako za otroke kot za starše. 9 zanimivih elementov se zaključi z Ziplinom v dolžini 15 m.

Proga JUNIOR - proga za otroke od 7 do 15 let - 7 elementov (2 x Zipline: 13 m in 11,5 m)

Na progi JUNIOR se bodo najbolje znašli otroci, ki imajo nekoliko več poguma in so dovolj visoki (min. 130 cm), da se lahko varno povzpnejo nanjo. Elementi so nameščeni na višini do 6 m, tako da bo to za marsikoga že kar velik izziv. Proga ima pestro postavitev in vključuje kar 2 Ziplina, saj skrbimo za popolno avanturo na vseh nivojih.

Proga EXPERT – proga za ljubitelje višine – 11 elementov (3 x Zipline: 53, 27 in 45 m)

Akcija se začne z Ziplinom v dolžini kar 53 m, nadaljuje s kombinacijo preizkušnje ravnotežja, izzivom višine do 12 metrov in dodatnima Ziplinoma, ki povezujta progo v pravo adrenalinsko izkušnjo.

Proga Extreme – proga za najdrznejše – 10 elementov (2 x Zipline: 26 in 20 m)

Visoko v krošnjah dreves, se odpre pogled na Julijske Alpe, extremni elementi pa poskrbijo, da se počutite kot alpinist, ki se prebija preko teh gora. Vsi ti elementi poženejo kri po žilah in ob zaključku bo zadovoljstvo zmagoslavno.

 

Cena odrasli: 25,00 EUR
Cena otroci od 3 do 12 let: 15,00 EUR

LOKACIJA: BAZA Bovec šport center - Parkirišče KANIN

Info: m +386 31 263 632   I info@bovec-sc.si